آرایشی و زیبایی

انواع فرمژه و فر در اکستنشن مژه

انواع فرمژه

فرمژه انواع متنوعی دارد که از لحاظ کار، تقریبا شبیه به هم بوده و افراد می‌توانند با توجه به نیاز و نوع مژه‌های خود، نوع مناسب را خریداری کرده و از آن استفاده کنند. برخی از انواع فرمژه، فرمژه دستی فلزی، فرمژه دستی پلاستیکی، فرمژه نقطه‌ای و فرمژه برقی است که در ادامه در باره هر کدام، به توضیح بیشتری پرداخته‌ایم.

فرمژه دستی فلزی

فرمژه دستی فلزی یکی از انواع فرمژه است که این مدل، یک نوع فرمژه کلاسیک به شمار می‌آید و از دیرباز در میکاپ و آرایش مورد استفاده قرار میگرفت. در واقع از فرمژه دستی از زمان قدیم، مادربزرگ‌ها و مادران برای فر کردن مژه‌های خود استفاده می‌کرده‌اند و امروزه نیز هم‌چنان بسیاری از بانوان از این نوع فرمژه استفاده می‌کنند. فرمژه دستی فلزی همانطور که از نامش مشخص است، یک ابزار آرایشی است که جنس آن، فلزی بوده و دارای دو دسته است که افراد برای کار با آن، باید انگشتان خود را داخل دسته‌های حلقه‌ای شکل قرار داده و مژه‌ها را در سری فرمژه ( قسمت پلاستیکی فرمژه) قرار داده و با حرکت دادن دسته‌ها، مژه‌ها را فر می‌کنند.

توجه داشته باشید که افراد هنگام استفاده از فرمژه فلزی برای حالت دادن مژه‌ها باید به فرمژه فشار وارد کنند و اگر این فشار، بیش از حد باشد، منجر به شکننده شدن مژه‌ها می‌شود. بنابراین توصیه می‌شود که هنگام استفاده از این نوع فرمژه، دقت بالایی داشته و با توان متوسطی، مژه‌ها را حالت دهید تا از شکستن مژه‌ها جلوگیری کنید.

فرمژه دستی پلاستیکی

فرمژه دستی پلاستیکی، یکی دیگر از انواع فرمژه است که این نوع فرمژه همانند فرمژه دستی فلزی عمل می‌کند فقط با این تفاوت که جنس این فرمژه از پلاستیک است. فرمژه دستی پلاستیکی برای چشم‌های افرادی که نسبت به فلز، حساسیت دارند، بسیار مناسب است. البته توجه داشته باشید که فرمژه پلاستیکی، آسیب کم‌تری به مژه‌ها وارد می‌کند، بنابراین این نوع فرمژه، طرفداران زیادی داشته و از محبوبیت بالاتری نیز برخوردار است. هم‌چنین فرمژه دستی پلاستیکی قیمت بالاتری نسبت به فرمژه دستی فلزی دارد.

فرمژه نقطه‌ای

یکی دیگر از انواع فرمژه، فرمژه نقطه‌ای است که عملکرد این مدل نیز همانند سایر انواع فرمژه‌های دستی است ولی استفاده از آن، کمی متفاوت است. در حقیقت فرمژه نقطه‌ای، سری کوچکی دارد و برای افرادی که مژه‌های کوتاهی دارند، بسیار مناسب است.

فرمژه برقی

یکی از جدیدترین انواع فرمژه، فرمژه برقی است و همانطور که از نام این فرمژه پیداست، این مدل با استفاده از برق، کار می‌کند. در واقع فرمژه برقی با حرارت دادن به مژه‌ها، آن‌ها را حالت داده و فر می‌کند. این فرمژه بسیار مناسب برای افرادی است که دارای انواع اکستنشن مژه هستند و بدون آسیب رساندن به مژه های اکستنشن خود می توانند فرآیند حالت دهی را انجام دهند.

بنابراین به این نوع فرمژه، فرمژه حرارتی نیز گفته می‌شود. مژه‌ها هنگام استفاده از فرمژه برقی نسبت فرمژه‌های دستی، ماندگاری بالاتری دارند. البته توجه داشته باشید که هنگام استفاده از فرمژه برقی از زیاد ماندن فرمژه روی مژه‌ها خودداری کنید چون زیاد ماندن فرمژه روی مژه‌ها ممکن است باعث سوزاندن مژه‌ها شده و به آن‌ها آسیب وارد شود.

انواع فرمژه

انواع فر در اکستنشن مژه

مژه‌های طبیعی انسان به ۳ دسته تقسیم می‌شود:

  1. رو به پایین
  2. صاف
  3. کمی فِر

در اکستنشن مژه باید در نظر داشته باشیم افرادی که مژه‌های رو به پایین و یا خیلی صافی دارند نمی‌توانند مژه با فر زیاد داشته باشند چراکه به خاطر اتصال کم، ماندگاری اکستنشن کمتر می‌شود.اکستنشن مژه در انواع و فرم‌های متنوعی (از بی‌حالت‌ترین تا فرترین حالت ممکن) تولید می‌شوند.

  • B-curl
  • C-curl
  • D-curl
  • J-curl
  • U-curl
  • M-curl
  • L-curl

نوع فری که باید برای اکستنشن مژه خود انتخاب کنید بستگی به فر شدن مژه‌های طبیعی شما دارد.

فر مژه J

J-curl تقریباً تا انتها هیچ فری ندارد. مژه‌ها صاف هستند و در انتها فقط اندکی بلند می‌شوند. از آنجایی که مژه‌ها تقریبا صاف هستند، این اکستنشن‌ها نسبت به سایر مدل مژه‌ها بلندتر به نظر می‌رسند و برای کسانی که می‌خواهند مژه آن‌ها طول و حجم طبیعی داشته باشد مناسب هستند.

فر مژه B

ساده‌ترین، محبوب‌ترین و طبیعی‌ترین حالت فر برای اکستنشن مژه، فر مژه نوع B است. اکستنشنی صاف که در انتها کمی فر است. B-curl نه تنها ظریف به نظر می‌رسد، بلکه برای خانم‌هایی که می‌خواهند نزدیکترین فرم را به مژه‌های طبیعی خود داشته باشند، انتخاب بسیار خوبی است. برای چشم‌های بادامی مژه B به علت خمیدگی رو به بالا توصیه می‌شود. همچنین اگر مژه‌های صافی دارید و به مژه‌های کمی بلندتر نیاز دارید این فر مناسب شماست.

فر مژه C

دلیل محبوبیت C-curl در بین مشتاقان مژه این است که تقریباً برای هر فرم چشمی زیبا و مناسب است. C-curl به خوبی مژه‌های شما را بلند می‌کند و ظاهری پرتر و برجسته‌تر از b-curl می دهد. به طور کلی برای خانم هایی که مژه های نازکی دارند و می خواهند آن را پرتر کنند و همچنین برای کسانی که می‌خواهند چشمانشان فرم‌دار و خاص یا به سبک گربه‌ای به نظر برسد پیشنهاد می‌شود. با کار کردن ترکیبی مژه C در خارج چشم و مژه J در داخل چشم، چشم فرم گربه‌ای می‌گیرد.

فر مژه D

اگر می‌خواهید چشمانی با ظاهری دراماتیک داشته باشید D-curl را توصیه می‌کنیم. این اکستنشن مژه شبیه یک نیم دایره است، به همین دلیل است که این مژه‌ها برای همه مناسب نیستند. برای کسانی که افتادگی پلک دارند از مژه D استفاده می‌کنند که قوس بالای چشم را پوشش می‌دهد. همچنین برای افرادی که مژه‌های مجعد طبیعی دارند مناسب هستند. این نوع فر مناسب اکستنشن کلاسیک و روسی است.

فر مژه L

در نهایت، فرهای L کم‌ مصرف‌ ترین انواع فرهای اکستنشن مژه هستند. آنها قبل از خم شدن به سمت بالا در پایان به صورت یک خط مستقیم شروع می‌شوند. اگر فردی هستید که پلک‌های افتاده یا مژه‌های رو به پایین دارید، از عینک زیاد استفاده می‌کنید یا چشمان گودی دارید پیشنهاد می‌کنیم مژه‌های L-curl را امتحان کنید.

فر مژه M

یک حلقه M با یک پایه صاف شروع می‌شود و با یک منحنی قوی رو به بالا به پایان می‌رسد. بهترین بخش این فرها این است که هیچ پیچ‌خوردگی در انتقال از پایه صاف به انتهای فر وجود ندارد. از آنجایی که این نوع مژه دارای فرهای چشمگیری است، اما پیچ خوردگی ندارد، جلوه‌ای قوی و در عین حال طبیعی به چشم‌ها می‌بخشد. اگر فردی هستید که پلک‌های پف‌دار یا مژه‌های رو به پایین دارید این نوع مژه برای شما مناسب است.

فر مژه U

U curl قوی‌ترین نوع فر در اکستنشن مژه است، به همین دلیل است که برای اکثر افراد مناسب نیست. این نوع مژه برای افرادی که مژه‌هایی با زاویه رو به پایین دارند ایده‌آل است.

انواع فر در اکستنشن مژه

نکات مهم انتخاب اکستنشن مژه

  • اندازه‌ی چشم: درشت، ریز، و یا متوسط
  • فرم پلک: پلک‌های افتاده
  • جهت چشم: چشم‌های با فاصله، نزدیک به هم و گود
  • رنگ چشم
  • کیفیت مژه‌های طبیعی از نظر بلندی، حجم و میزان فر
  • سلیقه‌ی شخصی: ظاهری طبیعی یا پرحجم و چشمگیر
  • آلرژی یا حساسیت
  • میزان تمایل برای مراجعات بعدی و ترمیم

روش‌ها و راه‌های زیادی برای کارکردن روی مژه‌ها با فرهای مختلف وجود دارد. نکته‌ای که وجود دارد این است که مژه‌کاران اکثرا عادت کرده‌اند که با فرهای C و D کار کنند. آن هم به دلیل طبیعی بودن مدل آن‌ها است. اما به یاد داشته باشید که خیلی خوب از فرها می‌توان در اصلاح حالت چشم مشتری استفاده کرد و این به خلاقیت مژه‌کار بستگی دارد.

جمع بندی

در نتیجه، انواع فرمژه و مدل فر در اکستنشن مژه نقش مهمی در ایجاد ظاهر دلخواه و تقویت زیبایی چشم‌ها دارند. بسته به نوع چشم، سلیقه فرد و سبک آرایش، می‌توان از فرهای متنوعی مانند فر طبیعی (J)، فر کلاسیک (C)، فر چشم‌گیر (D)، یا فر بسیار منحنی (L) استفاده کرد. هرکدام از این مدل‌ها جلوه‌ای خاص به چشم می‌بخشند؛ از حالتی طبیعی و ملایم گرفته تا نگاهی باز و دراماتیک. انتخاب صحیح نوع فر و فرمژه در کنار مهارت متخصص، تأثیر چشمگیری در نتیجه نهایی اکستنشن مژه و رضایت فرد خواهد داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *