آرایشی و زیبایی

اکستنشن مژه چیست

اکستنشن، مژه‌هایی نیمه‌دائمی از جنس مواد مصنوعی، ابریشم یا خز سمور است که برای ایجاد مژه‌هایی بلندتر و ضخیم‌تر، یکی پس از دیگری با استفاده از چسبی مخصوص، روی مژه‌های طبیعی چسبانده می‌شوند. چسباندن کامل این مژه‌ها روی هر دو چشم، حدود دو ساعت طول می‌کشد.

اکستنشن مژه یکی از راهکار‌هایی است که امروزه مورد استقبال برخی از خانم‌ها قرار گرفته تا مشکل کم پشت بودن مژه‌های خود را حل کنند و مژه‌هایی بلند و حالت‌دار داشته باشند. در این روش اکستنشن‌ها تک تک به مژه‌های طبیعی چسبانده می‌شود تا ضخامت، طول و رنگ مژه‌ها را بهبود بخشد. این اکستنشن‌ها از مواد مصنوعی همچون موی سمور، ابریشم و یا حتی موی انسان ساخته می‌شوند.

اکستنشن مژه چیست؟

اکستنشن مژه تاراهای ساخته شده از ترکیبات مصنوعی از جنس مو است که با اضافه شدن به لایه‌های مژه طبیعی فرم و مدل چشم‌ه تغییر می‌دهد. این تارموهای مصنوعی باید رنگی نزدیک به رنگ مژه‌های هر فرد داشته باشد طبیعی‌تر جلوه کنند.

تفاوت اکستنشن مژه با مژه مصنوعی

مژه‌های مصنوعی که استفاده می‌شود با یک نگاه ساده کاملا قابل تشخیص است، اما هنگامی که شما اکستنشن برای مژه انجام می‌دهید، به سادگی مشخص نمی‌شود و با مژگان خودتان تفاوت زیادی ندارد. علاوه بر این نتیجه‌ای که شما با اکستنشن مشاهده می‌کنید به مراتب خیلی بالاتر و بهتر از مژه مصنوعی می‌باشد و همین طور مدت دوام اکستنشن پایدارتر است و مدت طولانی تری بر مژه‌های شما بدون تغییر باقی می‌ماند.

تفاوت اکستنشن مژه با مژه مصنوعی

اکستنشن مژه چه تفاوتی با کاشت مژه دارد؟

درست است که اکستنشن و کاشت مژه هر دو به هدف افزایش ضخامت و حجم مژه‌ها انجام می‌شوند اما این دو روش با هم تفاوت‌هایی نیز دارند که به آن‌ها می‌پردازیم. در واقع می‌توان گفت اکستنشن مژه‌ها نوعی تقویت حجم مژه‌های طبیعی است اما در فرایند کاشت مژه ما شاهد تولد جدیدی در مژه‌های خود هستیم. از جمله مزایای اکستنشن مژه نسبت به کاشت آن امکان ریموو کردن مژه‌ها در صورت پشیمانی است که در کاشت مژه امکان آن وجود ندارد.

انواع اکستنشن مژه

با توجه به پوشش و حالت مژه‌ها، مدل های مختلفی برای اکستنشن مژه وجود دارد. انواع اکستنشن مژه را به شرح زیر است:

والیوم

در روش والیوم بین هر دو مژه‌ی طبیعی دو الی سه مژه‌ی مصنوعی قرار می‌گیرد که در بین انواع روش‌های اکستنشن از حجم بیشتری برخوردار است. ضخامت مژه در این روش ۰.۵ است که در افزایش حجم آن تاثیر زیادی دارد.

مگاوالیوم

مگاوالیوم نوعی اکستنشن مژه است که برای پرپشت کردن مژه‌ها با مژه مصنوعی‌ای به ضخامت ۰.۳ و ۰.۵ استفاده می‌شود.حجم‌دهی این نو اکستنشن مژه بسیار مناسب برای مژه‌های کم پشت است.

اسپایکی

اکستنشن اسپایکی روشی متفاوت‌تری نسبت به سایر روش‌هاست که در آن تارهای مژه مصنوعی به تک تک تارهای طبعی وصل می‌شوند مژه‌ها را پر رنگ‌تر جلوه می‌دهند.

گربه‌ای

اضافه کردن تارهای مژه در این روش به صورت یکسان انجام نمی‌شود. در بخش کناری چشم،تعداد و تجمع مژه‌ها افزایش میابد و چشم به حالت کشیده‌تریجلوه می‌کند که به حالت گربه‌ای معروف است.

سنجابی

انتخاب این روش برای افرادی که چشم‌ها افتاده یا به اصطلاح بی حال دارند بسیار مناسب است.اندازه‌ی مژه‌ها در بخش میانی بلندتر است اما حجم و تعداد تارهای مژه در تمامی نقاط یکسان قرار داده شده.

کلاسیک

در اکستنشن کلاسیک بین هر تار دو تار مژه‌ی طبیعی یکه تار مژه مصنوعی به ضخامت ۰.۴ قرار می‌گیرد که حجم مژه را به صورت طبیعی بالاتر می‌برد.

هیبریدی

اکستنشن مژه به روش هیبریدی از نظم و قانون خاصی پیروی نمی‌مند و به طور کلی می‌توان آن را نوعی اکستنشن نامرتب داست که امروزه طرفداران زیادی دارد.

انواع اکستنشن مژه

آیا اکستنشن مژه به مژه‌های طبیعی آسیب می‌رساند؟

شاید این را به مراتب شنیده باشید که مژه مصنوعی به مژه‌های طبیعی آسیب می‌رساند، اما این تنها در صورتی صحت دارد که نکات ضروری برای چسباندن آن رعایت نشود.

در واقع، اگر این کار به درستی صورت گیرد، هیچ آسیبی برای مژه هایتان نخواهد داشت. به تنها چیزی که باید بدان توجه کنید آلرژی است که ممکن است به چسب آن داشته باشید؛ بنابراین اگر هنگام چسباندن مژه احساس سوزش یا درد کردید، حتما آرایشگرتان را در جریان بگذارید.

یادتان باشد که این کار هیچ دردی ندارد، بنابراین اگر در هر کدام از مراحل آن احساس درد یا سوزش کردید، حتما اشتباهی در کار است. قبل از شروع کار هم از چسبی که قرار است برای شما مورد استفاده قرار گیرد، اطمینان حاصل کنید. این چسب نباید حاوی فرمالدئید باشد.

مراحل انجام اکستنشن مژه

بدون شک مدت زمان انجام مراحل انجام اکستنشن مژه مدت زمانی طولانیست.در ابتدا باید وسایل و ابزار مخصوص را فراهم کرده و در جای درست از آن‌ها استفاده کنید. استفاده از پد ژل برای ترسیم حالت و فرم مژه با یک خودکار معمولی از اولین اقدامات اکستنشن مژه است.پس از تکمیل طرح نهایی، فرایند چسباندن مژه‌ها به نقاط مشخص شده ادامه فرایند اکستنشن مژه را تشکیل می‌دهد.

دوام اکستنشن مژه چقدر است؟

طول عمر متوسط اکستنشن مژه تحت تاثیر عوامل محتلفی از جمله جنس مژه‌های مصنوعی و همچنین مژه‌های طبعی شماست. از طرفی مواد مور نیاز در اکستنشن مژه مانند چسب و دیگر مواد لازم باید دارای کیفیت بالا باشند تا عمر اکستنشن را افزایش دهند.درصورت انجام برخی اقدامات یا پرهیز از بعضی عادت‌ها،شما می‌توانید طول عمر مژه‌های خود را بالارت برده و مدت زمان بیشتری از آن‌ها استفاده کنید.

مراقبت‌های بعد از اکستنشن مژه

  • تا دو روز حمام نروید.
  • هنگام شستشوی صورت گونه‌ها و پیشانی، پشت چشم، بینی را با دستمال مرطوب یا پد‌های تمیز کننده آرایش بشوید.
  • از ریمل استفاده نکنید.
  • از فر مژه استفاده نکنید.
  • در هنگام شستشوی مو ها‌ی سر، سر رابه عقب بشویید تا شامپو و آب روی مژ‌ها ریخته نشود.
  • اگر مژه‌ها خیس شدند بعد از استحمام کردن با گوش پاک کن آرام آب و خیسی مژ‌ه ها را بگیرید.
  • روزی یک بار با برس مژهارا به آرامی مرتب کنید.
  • با اکستنشن بازی نکنید ممکن است مژه اصلی نیز از ریشه جدا شود.
  • هنگام خواب به روی شکم نخوابید.
  • از روغن‌های تقویتی مژه بعداز اکستنشن استفاده نکنید.

دانستنی‌هایی در مورد اکستنشن مژه

عمر مفید و ماندگاری اکستنشن مژه حدود یک ماه است و با ریزش هر مژه طبیعی، معمولا اکستنشن آن هم می‌افتد. برخی ریزش مژه طبعی را از عوارض اکستنشن مژه می‌دانند.

تعداد مژه‌ای که برای هر فرد انتخاب می‌شود، بستگی به تعداد مژه‌های خود فرد دارد. به دلیل اینکه مژه‌های مصنوعی روی مژه‌های طبیعی کار می‌شوند اگر فردی تعداد مژه‌های طبیعی خودش کم باشد تعداد کمی مژه می‌تواند بکارد.

بلندی مژه مصنوعی حداکثر باید ۲ برابر بلندی مژه طبیعی باشد. بیش از این مقدار به‌خصوص اگر مژه‌های طبیعی ضعیفی دارید، می‌تواند باعث ریزش مژه شود.

اگر شخصی بداند پوست حساسی دارد و ممکن است بعد از اکستنشن دچار حساسیت شود، بهتر است ابتدا دو عدد مژه بکارد و بعد از گذشت چند روز اگر دچار حساسیت شد آن‌ها را ریموو کند و دیگر اکستنشن مژه انجام ندهد.

بعد از اکستنشن باید خیلی مراقب مژه‌ها باشید. بهتر است چشم‌های خود را نمالید و با قدرت آن‌ها را نخارانید. بهتر است وارد سونای بخار نشوید، وقتی حمام می‌کنید باید مراقب باشید فشار آب به صورت مستقیم به چشم‌هایتان نخورد.

اگر مژه‌های شما به اندازه کافی بلند و پرپشت است، بی‌دلیل به دنبال اکستنشن مژه نروید و به استفاده از مژه‌های مصنوعی در مهمانی‌ها اکتفا کنید. اکستنشن مژه فقط به افرادی پیشنهاد می‌شود که طول مژه آن‌ها کمتر از ۳ میلی‌متر است.

جمع بندی

در نتیجه، اکستنشن مژه یک روش محبوب و نیمه‌دائمی در حوزه زیبایی است که با اضافه کردن تارهای مصنوعی یا طبیعی به مژه‌های طبیعی، باعث افزایش حجم، طول و ضخامت آن‌ها می‌شود. این تکنیک به‌ویژه برای افرادی که مژه‌های کم‌پشت، کوتاه یا بی‌رنگ دارند، انتخابی مناسب محسوب می‌شود. اکستنشن مژه به صورت تک‌تک یا دسته‌ای و با استفاده از چسب‌های مخصوص به مژه‌های طبیعی متصل می‌شود و می‌تواند جلوه‌ای طبیعی یا چشمگیر به چشم‌ها ببخشد. ماندگاری اکستنشن مژه معمولاً بین ۴ تا ۶ هفته است و نیاز به ترمیم‌های منظم دارد. این روش علاوه بر افزایش زیبایی چشم‌ها، نیاز به استفاده روزانه از ریمل را کاهش می‌دهد و استایلی جذاب و ماندگار ایجاد می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *