پوست و مو

حنا هندی بهتره یا رنگ مو

چنان­چه در استفاده از رنگ موهای شیمیایی افراط شود و به طور مرتب موهای خود را رنگ کنید، این امر می­تواند با عوارضی همراه باشد؛ متاسفانه برخی افراد از مضرات رنگ­های شیمیایی آگاه نیستند و بیش از حد موهای خود را رنگ می­کنند. برخی از عوارض این رنگ­ها بلافاصله پس از رنگ کردن مشخص می­شوند و برخی نیز با گذشت زمان خود را نشان می­دهند. از این عوارض می­توان به حساسیت و آلرژی، شکننده شدن مو، خشک شدن مو، ایجاد ضایعات پوستی و… اشاره کرد.

حنا هندی و رنگ مو

از طرفی استفاده صحیح از حنا هندی اصل و باکیفیت برای رنگ کردن موها نه تنها ضرری به همراه ندارد، بلکه به دلیل پروتئین­های موجود در آن، می­تواند موجب تحریک و رشد مو شود. معمولا افرادی که از حنا هندی برای رنگ کردن موهای خود استفاده می­کنند، دارای موهایی ضخیم­تر و سالم­تر هستند. حنا موجب تقویت فولیکول­های مو شده و سلامتی را برای موهای شما به ارمغان می آورد. همچنین حنا در جلوگیری از ریزش مو بسیار موثر است. دقت داشته باشید که قبل از استفاده، کمی از محصول را بر روی پوست خود تست کنید، تا مطمئن شوید که نسبت به آن حساسیت ندارید.

برخی متخصصان معتقدند که پارافنیلین دی‌آمین موجود در حنا هندی در بعضی از افراد، می­تواند موجب بروز علائم حساسیت مانند خارش و سوزش در پوست سر شود. همچنین دقت داشته باشید که حتما حنا هندی اصل را تهیه کنید. متاسفانه امروزه انواع حنا هندی تقلبی در بازار وجود دارد که استفاده از آن­ها می­تواند موجب ایجاد برخی عوارض مانند التهاب پوست و… شود.
نکته مهم درباره حنا هندی شایعه ای بود که بیان کرد در حنا سرب وجود دارد و باعث ایجاد اسیب های جدی میشود اما این مورد واقعیت نداشت و مغرضانه منتشر شده بود.

از سوی دیگر اگر تصور کنید حناهندی کاملا بی­ضرر است و به دلیل گیاهی بودن این رنگ طبیعی، ضرری برای پوست و یا مو به همراه نخواهد داشت، این تصور غلط است. در هنگام استفاده از حنا باید نکاتی را مدنظر قرار دهید و چنان­چه این نکات را رعایت نکنید، ممکن است به پوست و موی شما آسیب برسد. به عنوان مثال، اگر ترکیب حنا هندی را بیش از زمان مجاز، بر روی موهای خود قرار دهید می تواند باعث خارش پوست سر و التهاب شود. همچنین تشخیص حنا هندی اصل و خرید نوع باکیفیت آن، بر روی نتیجه نهایی رنگ مو تاثیر زیادی دارد.

علاوه بر موارد فوق، استفاده مکرر و زیاد از حنا هندی، باعث بروز علائم آلرژیک بر روی پوست­های حساس می­شود. پزشکان توصیه می­کند که زنان باردار و یا خانم ­هایی که در دوره شیردهی به نوزادان خود، به سر می برند؛ از حنا هندی استفاده نکنند. دلیل این امر، امکان جذب مواد معدنی موجود در حنا هندی به بدن مادر و انتقال این مواد از طریق شیر به نوزاد، می­باشد.

فواید حنا هندی برای مو مشکی

بهتر است موهای سفید را مشکی کرده، همچنین به دلیل داشتن پروتئین‌های بسیار زیاد این حنا باعث رشد کردن و تحریک موها می‌شود. حنا باعث تقویت فولیکول مو شده همچنین، باید بدانید حنا باعث جلوگیری از ریزش مو شود، حنا برای درمان و پیشگیری از موخوره بسیار مفید است. حنا هندی مشکی نیز باعث درخشان شدن مو می‌شود و از سفید شدن زودرس موها جلوگیری می‌کند. اگر به روش های افزایش تراکم مو با روش های خانگی علاقه مند هستید، در مقاله ای جدا در ویکی درمان به آن پرداخته ایم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *